logistik  

vi skräddarsyr er logistik

Vi vill gärna lära känna Er och Ert företag så att vi kan leverera rätt logistiktjänst. Vi har bred erfarenhet av logistik och använder gärna den så att vi kan leverera det som ni behöver.

Hjälp med plock & pack?
Behöver ni lasta om?
Saknar ni eget utrymme?
Vi hjälper Er med stort som smått.

Vill ni att vi som är experter på logistik tar hand om Era flöden? Vi vill gärna att ni skall lägga fokus på Er egna verksamhet. Vi ger Er friheten att inte behöva tänka på logistik för vi ser till att den flyter på ändå. Vi har erfarenheten och verktygen som vi vet kan göra stor nytta i Er logistik.

Vi kan erbjuda Er lagring för kort-eller långtid, vi kan plocka Era orders och se till att Era kunder får sina beställningar i tid. Allt under samma tak.

I kombination med våra transporttjänster ser vi till att Era kunder är mer än nöjda!

Har du en fråga eller vill du komma igång med en pålitlig och flexibel logistiklösning? Hör av dig till oss så tar vi gärna ett möte kring våra logistiktjänster.

 

Snabbt pris

Maila in din förfrågan så återkommer vi inom 15 minuter! Vi offererar alla typer av uppdrag inom frakt & logistik inom Sverige.

 

Maila förfrågan »

N

terminaler

N

lagring

N

plock & pack

Med våran flexibilitet gällande terminaler i Sverige så har vi styrkan att tillgodose Er flexibla, snabba och helhetstäckande lösningar.

Vi sponsrar

Öjersjö IF
FBC Sollentuna
Mölndal bandy