Transportkoordinator

Vi söker Transportkoordinator till Kista

Fraktlogistik växer och vi behöver fler kollegor för att fortsatt hålla hög service till våra kunder och samarbetspartners. Just nu söker vi en transportkoordinator till vårt team i Kista. Tjänsten är på heltid och kommer tillsättas snarast. I rollen som transportkoordinator har du hand om kontakten med kunder och underleverantörer.

Du tycker om att ha ett omväxlande arbete, hitta lösningar på problem och att vara en del av ett växande team där du får chans att forma din roll. Du vill vara med och utveckla vår service och våra arbetssätt för att möta och överträffa våra kunders förväntningar.

Du är en person som gillar att ta i, engagera dig i våra kunders behov och leverera med en suverän service. Ihop med dina kollegor kommer du att godsplanera och koordinera transporter från vårt kontor i Kista. Som transportkoordinator är du en viktig del i vår verksamhet som får resterande delar att fungera och våra uppdrag att lyckas.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och krav

Du kommer att ansvara för kontakt och support till kunder, samarbetspartners och kollegor. Du ser till att våra transporter löper på smidigt, även när oförutsedda situationer uppstår. Din huvuduppgift är att ha ett helikopterperspektiv över rutter, lösa problem och frågor som uppstår under transportens gång samt att hålla en tydlig kommunikation med våra kunder.

Dina främsta arbetsredskap är dator och telefon, det är därför ett krav att du har god datorvana.

Har du jobbat i logistikbranschen så har du inblick i att tempot periodvis blir högt och det ställer krav på att du är effektiv, fokuserad och håller bra ordning och reda även under stress. Vi ser gärna att du har en bakgrund från liknande tjänst eller erfarenhet från kundservice.

Vilka är fraktlogistik?

raktlogistik Svenska AB är ett företag med inriktning på inrikestransport och logistiklösning för terminaltjänster. Företaget ägs av flera av de anställda och är sålunda helt neutrala utan yttre påverkan.

Huvudkontoret ligger i Göteborg, våra övriga kontor ligger i Helsingborg och Stockholm. Crossdocks finns bland annat i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg och flertalet hubbar där behov finns.

Vi erbjuder transport och logistiklösningar i hela Sverige. Vi ser till att våra kunders inrikestransport fungerar som den ska, på utsatt tid och till rätt pris. Vi tillhandahåller även hela logistiklösningar för terminaltjänster på många orter i Sverige. Våra leverantörer är noggrant utvalda för att säkerställa vår goda kvalité som sträcker sig från Skåne till Norrland.

Lära känna oss:

Övrig information

Meriterande

Tidigare erfarenhet av trafikledning och/eller transport.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trevlig, serviceinriktad och duktig på att bemöta kunder på ett professionellt sätt. Din positiva inställning kommer ta dig långt i rollen, då även din flexibilitet och förmåga att hantera ett högt tempo med bibehållen kvalitet.

Övrig information

Start för uppdrag: Snarast

Omfattning: 100%

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Placeringsort: Kista, Stockholm

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vill du ha mer information om tjänsten?

Henrik Jernkrok

Henrik Jernkrok

Platschef

Ansök till tjänsten

Intresseanmälan skickas till jobb@fraktlogistik.se

Vi sponsrar

Öjersjö IF
FBC Sollentuna
Mölndal bandy