Trafikledare

Vi söker Trafikledare till Stockholm

Fraktlogistik växer och vi behöver fler kollegor för att fortsatt hålla hög service till våra kunder och åkerier. Just nu söker vi en trafikledare till vårt team i Stockholm. Tjänsten är på heltid och vi hoppas du kan starta efter sommaren 2021.

I rollen som trafikledare har du hand om kontakten med kunder och åkerier. Du tycker om att ha ett omväxlande arbete, hitta lösningar på problem och att vara en del av ett växande team där du får chans att forma din roll. Du vill vara med och utveckla vår service och våra arbetssätt för att möta och överträffa våra kunders förväntningar.

Du är en person som gillar att ta i, engagera dig i våra kunders behov och leverera med en suverän service. Ihop med dina trafik-kollegor kommer du att godsplanera och leda chaufförer från vårt kontor i Kista. Som trafikledare är du en viktig del i vår verksamhet som får resterande delar att fungera och våra uppdrag att lyckas.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och krav

Du kommer att ansvara för kontakt och support till kunder, chaufförer och kollegor. Du ser till att våra transporter löper på smidigt, även när oförutsedda situationer uppstår. Din huvuduppgift är att ha ett helikopterperspektiv över rutter, lösa problem och frågor som uppstår under transportens gång samt att hålla en tydlig kommunikation med våra kunder.

Dina främsta arbetsredskap är dator och telefon, det är därför ett krav att du har god datorvana. Kunduppdragen du kommer att arbeta med pågår främst på vardagar men då vi har verksamhet dygnet runt kan arbetstiderna komma att variera.

Har du jobbat i logistikbranschen så har du inblick i att tempot periodvis blir högt och det ställer krav på att du är effektiv, fokuserad och håller bra ordning och reda även under stress.

Vi ser gärna att du har en bakgrund från liknande tjänst eller erfarenhet från kundservice.

Vilka är fraktlogistik?

Fraktlogistik Svenska AB är ett företag med inriktning på inrikestransport och logistiklösning för terminaltjänster. Företaget ägs av flera av de anställda och är sålunda helt neutrala utan yttre påverkan.

Huvudkontoret ligger i Göteborg där ekonomi och trafikledning finns, i Stockholm har vi även ett försäljningskontor. Crossdocks finns bland annat i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg och flertalet hubbar där behov finns.

Vi erbjuder transport och logistiklösningar i hela Sverige. Vi ser till att våra kunders inrikestransport fungerar som den ska, på utsatt tid och till rätt pris. Vi tillhandahåller även hela logistiklösningar för terminaltjänster på många orter i Sverige. Våra leverantörer är noggrant utvalda för att säkerställa vår goda kvalité som sträcker sig från Skåne till Norrland.

Lära känna oss:

Övrig information

Meriterande

Tidigare erfarenhet av trafikledning och / eller transport.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trevlig och är serviceinriktad och duktig på att bemöta kunder på ett professionellt sätt. Din positiva inställning kommer ta dig långt i rollen, då även din flexibilitet och förmåga att hantera ett högt tempo med bibehållen kvalitet.

Övrig information

Start för uppdrag: Hösten 2021

Omfattning: 100%

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Placeringsort: Kista, Stockholm

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vill du ha mer information om tjänsten?

Henrik Jernkrok

Henrik Jernkrok

Marknad | IT

Ansök till tjänsten

Intresseanmälan skickas till jobb@fraktlogistik.se

Vi söker även ekonomi-ansvarig!

Just nu söker vi en medarbetare till ekonomi till vårt team i Göteborg/Mölndal. I arbetet kommer du att ha kontakt med kunder, leverantörer och dina kollegor via dator och telefon. En god datorvana och social kompetens är en nödvändighet.

Läs mer ›