EKONOMIMEDARBETARE

Vi söker ekonomimedarbetare i Göteborg/Mölndal

Fraktlogistik växer och vi behöver fler kollegor för att fortsatt hålla hög service till våra kunder och åkerier. Just nu söker vi en medarbetare till ekonomienheten i Göteborg/Mölndal, där vi tillsammans med våra glada och positiva kollegor sitter i en ljus och stor lokal. Tjänsten är på heltid och vi hoppas du kan starta tidigt i höst.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och krav

Vi arbetar främst i Fortnox och Opter (K2), det är inget krav att du arbetat i dessa program utan det går vi igenom vid tillträdet.

I arbetet kommer du att ha kontakt med kunder, leverantörer och dina kollegor via dator och telefon. En god datorvana och social kompetens är en nödvändighet.

I logistikbranschen så tenderar tempot periodvis blir högt och det ställer krav på att du är effektiv, fokuserad och håller bra ordning och reda även under stress.

Vi ser gärna att du har en bakgrund från liknande tjänst eller erfarenhet från kundservice. Har du erfarenhet från logistikbranschen är det en fördel, men inte nödvändigt. 

Vilka är fraktlogistik?

Fraktlogistik Svenska AB är ett företag med inriktning på inrikestransport och logistiklösning för terminaltjänster. Företaget ägs av flera av de anställda och är sålunda helt neutrala utan yttre påverkan.

Huvudkontoret ligger i Göteborg där ekonomi och trafikledning finns, i Stockholm har vi även ett försäljningskontor. Crossdocks finns bland annat i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg och flertalet hubbar där behov finns.

Vi erbjuder transport och logistiklösningar i hela Sverige. Vi ser till att våra kunders inrikestransport fungerar som den ska, på utsatt tid och till rätt pris. Vi tillhandahåller även hela logistiklösningar för terminaltjänster på många orter i Sverige. Våra leverantörer är noggrant utvalda för att säkerställa vår goda kvalité som sträcker sig från Skåne till Norrland.

Lära känna oss:

Övrig information

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trevlig och är serviceinriktad och duktig på att bemöta kunder på ett professionellt sätt. Din positiva inställning kommer ta dig långt i rollen, då även din flexibilitet och förmåga att hantera ett högt tempo med bibehållen kvalitet.

Övrig information

Start för uppdrag: Hösten 2021

Omfattning: 100%

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Placeringsort: Mölndal, Göteborg

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vill du ha mer information om tjänsten?

Thomas Jernkrok

Thomas Jernkrok

Ekonomiansvarig

Ansök till tjänsten

Intresseanmälan skickas till jobb@fraktlogistik.se

Vi söker också trafikledare!

Vi letar också efter en trafikledare till vårt kontor i Stockholm. I rollen som trafikledare har man hand om kontakten med kunder och åkerier. Man tycker om att ha ett omväxlande arbete, hitta lösningar på problem och att vara en del av ett växande team där man får chans att forma sin roll.

Läs mer ›